Hashimoto na widelcu – opis wydawcy Wiesz już, że jesteś „motylkiem” –...
Łatwe lunchboxy. Insulinooporność – opis wydawcy Czy możliwe jest...
Ziołolecznictwo Ojców Bonifratów – opis wydawcy Ojcowie Bonifratrzy od...
Mity medyczne, które mogą zabić. Tom 3 – opis wydawcy Kontynuacja...
Mity medyczne, które mogą zabić, część 2 – opis wydawcy Kontynuacja...
Chorzy ze stresu. Problemy psychosomatyczne – opis wydawcy Umysł i ciało...
NeoBianacid Nadkwaśność i Refluks jest produktem na bazie roślinnych i mineralnych kompleksów molekularnych, który ma działanie ochronne, i więc łagodzące na błonę śluzową żołądkowo-przełykową, użyteczne do szybkiego łagodzenia pieczenia, bólu, uczucia nadkwaśności, czyli objawów typowych dla podrażnienia i dla zapalenia błony śluzowej.
Olej z wiesiołka zawiera w swojej formule prostej do spożycia substancje czynne, które są obecne w nasionach tej rośliny, znane ze swojego dobroczynnego działania na organizm człowieka.
każda pojedyncza saszetka została wykonana według opatentowanego systemu zamykania "węzłowego" bez zastosowania substancji klejących i metalowych spinek. Aby jak najlepiej zachować organoleptyczne właściwości ziół, każda saszetka opakowana jest w torebkę "aroma seal".
Colilen IBS Do leczenia zespołu jelita nadwrażliwego charakteryzującego się bólem, wzdęciem brzucha i nieregularną pracą jelit.
Coligas Fast Kapsułki Szybkie działanie przeciw wzdęciom i napięciu jamy brzusznej
Suplement diety F-COLOSTRUM zawiera kolostrum w formie proszku. Z mleka krów wypasanych na pastwiskach w Holandii. Bez sztucznych wypełniaczy, barwników i konserwantów
Suplement diety F-GLUTAMINE zawiera L-glutaminę w formie proszku.
Balsam zabezpiecza błony śluzowe przewodu pokarmowego przed agresywnymi i niekorzystnymi czynnikami zewnętrznymi. Oryginalna receptura balsamu prof. Szostakowskiego do użytku wewnętrznego.
SKŁADNIKIliofilizowane żywe kultury bakterii: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis
SKŁADNIKIliofilizowane żywe kultury bakterii, mikroflora ziaren kefiru i drożdży kefirowych: Lactococcus lactis, Streptococcus thermophilus, Leuconostoc mesenteroides, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Lactococcus lactis ssp. lactis
Lapacho kora, zwana także pau d'arco lub herbatą Inków, to wewnętrzna kora drzewa lapacho (Tabebuia impetiginosa) lub pokrewnego gatunku, z której przygotowuje się wywar.
Lapacho kora, zwana także pau d'arco lub herbatą Inków. Jest to wewnętrzna kora drzewa lapacho (Tabebuia avellanedae).